tiistai 7. syyskuuta 2010

Glögivispipuuro

Babe, I'm back again! Nyt on kesä vietetty ja aika palata taas suomalaiseen arkeen. Onhan sitä kesälläkin tullut jotakin väsättyä, mutta niitä ei nyt vaan ole tullut ikuistettua tänne. Jääkaapista löytyi glögipullo puolillaan. Tuli mieleen, että äitini on tehnyt vispipuuroa itse tekemästään viinimarjamehusta ja niinpä päätin kokeilla glögivispipuuron tekoa.

1 l vettä
1,5 dl NalleManna tummia, runsaskuituisia -mannasuurimoita
n. 2,5 dl Marlin glögitiivistettä
ripaus suolaa

Puurosta tuli hieman aneemisen väristä tai kauniin vaaleanpunaista, ihan miten vaan. Puurossa maistuu glögi mukavasti, mutta tiivistettä olisi voinut olla jonkin verran enemmänkin.