perjantai 28. tammikuuta 2011

Feta-avokadopasta

Seuraava ohje on Diabetes-lehden ruokavinkit -kirjasta.  

4 kypsää tomaattia
2 kypsää avokadoa
2 valkosipulinkynttä
ruukku tuoretta basilikaa
200 g fetaa
2 rkl oliiviöljyä
rouhittua mustapippuria
400g pastaa

Ensin keitetään pasta. Sitten kuutioidaan tomaatit. Avokado, feta, valkosipuli ja basilika soseutetaan sauvasekoittimella. Valmiiseen pastaan sekoitetaan oliiviöljy ja sitten loput ainekset.

Ruoka oli onnistunutta. Tosin tammikuun espanjalaiset tomaatit eivät ole mikään makunautinto, parempia odotellessa. Lisäksi  ostamani tuore basilika oli kuollut tai paleltunut, joten käytin kuivattua. Edelleen siis odotellaan kesää.  Ajattelin lisätä pastaan pinjansiemeniä, mutta ne unohtuivat. Näin lihansyöjänä voisin hyvin tarjoilla pastan kanssa myös esimerkiksi broilerin rintaleikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.