On ollut mukava huomata, että blogini luetuimpiin teksteihin ovat nousseet pääsiäisleivonnaiset. Tulee sellainen olo, että wau joku on löytänyt minun blogiini asiasanan/googlauksen perusteella, kun aikaisemmat kirjoitukset nousevat esiin ajankohtaisten juhlapyhien aikaan.
Tein joulusuosikistani Kotivinkin glögijuustokakusta keväisemmän version. Laitoin kakun joukkoon Pistachio Creamiä (glögin sijaan). Kakku oli ihan okei, mutta en saanut pistaasitahnasta kaikkia tehoja irti. Tahna ei periaatteessa maistunut kovin paljoa, mutta se oli niin makeaa ja tujua tavaraa, että se kuitenkin tuntui kakussa. Olisin toivonut maun tulevan selkeämmin esille.
Muutenkin tämä oli haastava leipomiskerta. Irtopohjavuoka on vähän rikki, voi oli vanhentunutta ja kilon verran rahka oli mennyt pilalle ennen aikojaan. Parhaat ainekset piti korvata mahdollisimman sopivilla jääkaapista löytyvillä tuotteilla. Sain siitä kuitenkin kakun aikaiseksi enkä mainostanut vieraille, että meni vähän varsinaisen ohjeen vierestä. Täydellisen pistaasijuustokakun tekeminen vaatisi vielä tuotekehittelyä ja uusia yrityksiä!
Muutenkin tämä oli haastava leipomiskerta. Irtopohjavuoka on vähän rikki, voi oli vanhentunutta ja kilon verran rahka oli mennyt pilalle ennen aikojaan. Parhaat ainekset piti korvata mahdollisimman sopivilla jääkaapista löytyvillä tuotteilla. Sain siitä kuitenkin kakun aikaiseksi enkä mainostanut vieraille, että meni vähän varsinaisen ohjeen vierestä. Täydellisen pistaasijuustokakun tekeminen vaatisi vielä tuotekehittelyä ja uusia yrityksiä!
Blogissani on haaste sinulle! :)
VastaaPoista