Yhteishyvän ruokalehdessä (syyskuu 2013) oli ohraisen punajuuripossuvuoan ohje, joka päätin kokeilla. Ruoka sisältää porsaan ulkofilettä, punajuurta, ohraa, kasvislientä, ruokakermaa ja sinihomejuustoa. Ohje löytyy täältä. Uunissa hautunut punajuuri ja liemi teki ohrasta maukkaan.
Yritän kerätä noin 30 ruokalajin listaa, jota kierrättäisin kuukaudesta toiseen. Uskon, että tästä löytyi meille uusi arkiruoka. Olen tyytyväinen, että löytyi mukava vähemmän tuttu makuyhdistelmä. Minun tulee todella harvoin ostettua porsaan ulkofilettä tai punajuurta. Tämä oli hyvää ja maistui koko perheelle.
Varmasti herkullista, itse teen usein riisistä punajuurilaatikon, tätä on nyt kokeiltava.
VastaaPoistaMä olen vähän vierastanut punajuurta ruoanlaitossa, mutta siis aivan turhaan!
Poista