Tämän ohjeen löysin Pinterestin kautta (Desserts for Breakfast: Mango Lassi Popsicles). Ihana blogi hienolla nimellä - herkkuja aamiaiseksi, olisinpa itsekin keksinyt tuollaisen nimen blogilleni!
Alkuperäisessä ohjeessa käytetään tuoretta mangoa, mutta juuri nyt en saanut sellaista käsiini, joten päätin tyytyä purkkiversioon. En ole ihan vakuuttunut tästä ensimmäisen kokeilun perusteella, aion kokeilla uudestaan vielä tuoreiden ainesosien kanssa.
Mangolassijäätelö (noin 10 kpl)5 dl kypsää mangoa paloiteltuna (tai säilykemangoa)
3,75 dl kreikklaista jugurttia
1,25 dl maitoa
2 rkl sokeria
suuri hyppysellinen kardemummaa
hyppysellinen suolaa
Yhdistä ainekset ja soseuta tasaiseksi esimerksi sauvasekoittimella. Jaa seos mehujäämuotteihin tai silikonivuokiin ja anna jäätyä usean tunnin ajan. Jugurtti jäätyy todella kovaksi, joten suosittelen ottamaan sulamaan ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.