Paahdetut leivät tai perinteiset lämpimät voileivät ovat erinomainen tapa päästä eroon kuivahtaneista leivistä. Paloittelin bruschettaa varten kolme täysjyväsämpylää ja hämmästyin
itsekin, miten houkuttelevaksi leivänkäntyt tulivat, kun ne vähän
muuttivat muotoaan.
Sivelin paahdettujen leipien pintaan hieman oliiviöljyä. Tomaattien joukkoon laitoin sipulia, oliiviöljyä, tuoretta basilikaa ja mustapippuria. Valkosipuli ei keittiöstäni löytynyt, mutta se olisi ollut hyvä lisä.
Sivelin paahdettujen leipien pintaan hieman oliiviöljyä. Tomaattien joukkoon laitoin sipulia, oliiviöljyä, tuoretta basilikaa ja mustapippuria. Valkosipuli ei keittiöstäni löytynyt, mutta se olisi ollut hyvä lisä.
Papuleivät vievät takaisin Kasvisruokia karibialaisittain -kurssin tunnelmiin. Kurssilla leipiä tarjoiltiin salsan kanssa, mutta kuvassa leivät ovat tarjolla fetasalaatin kanssa. Joskus aikaisemminkin on tullut syötyä beans on toast, mutta ilman soseutusta. Mielestäni nimenomaan soseutetut pavut sopivat paahtoleivän päälle todella hyvin. Tällä kertaa käytin Heinzin Sweet Chili Beansejä. Säilykepurkki auki ja sauvasekoitin käteen ja se on siinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.