Karkkijoulukuusia olen tehnyt tässä jo useamman vuoden ajan. En enää muista, mistä olen idean alunperin napannut. Karkkikuuset ovat saaneet hyvän vastaanoton, minne ikinä olen niitä vienyt.
Kuvan kuuset ovat muistaakseni viime vuoden mallistoa. Minun on tarkoitus väkertää kuusia myös tänä vuonna, mutta katsotaan nyt mihin aika riittää. Hieman olen urakkaa jo Suomessa aloitellut, jatketaan sitten jouluviikolla.
Kuvan kuuset ovat muistaakseni viime vuoden mallistoa. Minun on tarkoitus väkertää kuusia myös tänä vuonna, mutta katsotaan nyt mihin aika riittää. Hieman olen urakkaa jo Suomessa aloitellut, jatketaan sitten jouluviikolla.
Runkona kuusessa on Tiimarista ostettu risukartio. Ainakaan viime joulun alla niitä ei ollut enää myynnissä, mutta kuusten raadot ovat palautuneet minulle melko hyvin, kun olen antanut ukaasin, että kuusia ei enää tule, jollen saa runkoja takaisin.
Aluksi kiinnitin namut kuuseen siimalla ommellen ja tämä oli todella työlästä ja hidasta. Vihdoin viime syksynä ostin liimapyssyn ja homma sujui paljon nopeammin. Äitiys oli kimmoke tuohon liimapyssyn hankintaa, alle 6kk vauvan äitinä en olisi ehtinyt tehdä kuusia vanhalla tekniikalla.
Eikä siinä sitten sen kummempaa, karkkeja kiinnitetään runkoon, kunnes se näyttää hyvältä ja runsaalta. Sitten kuusi on valmis! Yksi puu vie melko paljon makeisia, noin 300-500 grammaa.
Niin ja toisten kuuset alkavat "varista" melko pian, toisilla ne taas kestävät pitkälle joulun jälkeen.
Miten kiva idea!! Laitankin tämän idean korvan taakse! -ulla-
VastaaPoista