Löytyi juuri sopiva ohje! Pääsin käyttämään Ruotsista ostamaani puffat risiä ja käyttämään pari kaapissa pyörinyttä ainesta pois. Kaksi avattua pussia hasselpähkinöitä sekä pieniä vaahtokarkkeja vaativat jo tulla käytetyksi. Nerokasta ja hyvää!
'
'
Suklaa-riisimurot
Ohje löytyi Suklaamarengin blogista.50 g voita
150g vaahtokarkkeja
hasselpähkinärouhetta maun mukaan
n. 1 dl tummaa suklaata rouhittuna
n. 8,5 dl riisimuroja
1. Laita kulhoon voi, vaahtokarkit, rouhittu suklaa ja hasselpähkinärouhe. Laita mikroon puoleksi minuutiksi kerrallaan ja sekoita välillä.
2. Kun massa on sulanut, lisää siihen riisimuroja vähitellen. Sekoita huolellisesti.
3. Kaada massa leivinpaperin päälle ja taputtele siitä noin 1-1 1/2 cm paksuinen levy. Laita jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
4. Leikkaa viileässä ollut levy palasiksi ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.