Tein mustikkajäätelöä ihanalla Dr. Sugarin ohjeella. Ohje on hyvin yksikertainen. Siihen tarvitaan vain puoli litraa kermaa (vaahdotettuna), purkki kondensoitua maitoa ja pari ruokalusikallista glukoosisiirappia sekä 250 grammaa mustikoita. Itse käytin pakastemustikoita ja murskasin ne yleiskoneella ennen jäätelömassaan sekoittamista.
Tähän ei tarvittu jäätelökonetta tai välisekoituksia. Ainekset sekaisin ja sitten pakastimeen. Pakastemustikat olivat valuneet rasian pohjalle, mutta tämä ei makunautintoa haitannut. En tiedä, sekoitinko massan huolimattomasti vai olivatko pakastemustikan sen verran painavia, että ne valuivat pohjalle. Tämä on kiva perusresepti, jota voi muunnella niin monta kertaa kuin vain mielikuvitusta riittää.
Jäätelökesää odotellessa!
Ooohhh... Jäätelö näyttää minusta juuri oikealta ja herkulliselta tuollaisena: mustikat pohjalla: Nam Nam! :)
VastaaPoistaHyvää oli!
VastaaPoista