Olen tehnyt jo muutamaa erilaista vispipuuroa tässä vuoden sisällä, että mietin jo, kannattaako tätä tänne enää laittaa. Samalla perusohjeellahan voi tehdä vispipuuroa melkein mistä tahansa. Tällä kertaa puurossa maistuu minusta liikaa karviaismarja, joten suosittelisin sokerimäärän lisäämistä. (Joko tekovaiheessa tai ripotella päälle myöhemmin.) Kokeilin myös sekoittaa vaahdotettua vaniljakastiketta puuron sekaan, sekin vaihtoehto toimi hyvin.
5 dl karviaismarjoja
1,5 dl sokeria
1,5 dl NalleManna tummia, runsaskuituisia -mannasuurimoita
Keitä sokeria ja marjoja vedessä noin 20 minuuttia. Vatkaa mannasuurimot joukkoon pikku hiljaa. Keitä puuroa miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia, sekoita välillä. Vaahdota jäähtyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.