Tästä ruoasta ei jäänyt todistusaineistoa blogiin, kävimme vain nälkäisinä sen kimppuun. Totesimme myös, että annoskoko on yläkanttiin arvioitu. Annoskoko on pikemminkin kolmelle, kannattaa siis samalla vaivalla vaikka tuplata annoskoko.
1 iso (noin 400 g) kesäkurpitsa
3 perunaa
400 g nautajauhelihaa
1 pussi (40 g) texmex-mausteseosta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
150 g juustoraastetta
Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Paista jauheliha ja lisää paistamisen loppuvaiheessa pannulle mausteseos sekä tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.
Voitele uunivuoka ja lado vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
Ohje löytyi täältä:
Tästä tuli tosi namia myös kasvisversiona, korvasin vain jauhelihan tummalla soijarouheella. Mumskis!
VastaaPoistaHyvä, että maistui!
VastaaPoista