Sovelsin tällaisen ohjeen, kun halusin kokeilla vaniljakreemijauhen käyttöä muffinitaikinassa. Tällä hetkellä tuntuu, että turkkilainen jugurtti sopii jokaiseen ruokalajiin ja leivonnaiseen.
100 g margariinia
1,5 dl sokeria
1 muna
noin 2,5 dl turkkilaista jugurttia
1 dl vaniljakreemijauhetta
3 dl raparperinpaloja
1 dl vaniljakreemijauhetta
3 dl raparperinpaloja
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus:
5 dl tomusokeria
50 g suolatonta voita huoneenlämpöisenä
125 g tuorejuustoa kylmänä
punaista elintarvikeväriä
punaista elintarvikeväriä
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kevyesti. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita vaniljakreemijauhe ja jogurtti keskenään. Lisää voiseokseen jogurttiseos ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
Hyviksi tuli todistettua :p tuota kuorrutetta täytyy tehdä pian, nnnamnam.. Ja turkkijugu tosiaan sopii melkein mihin vaan :D
VastaaPoistaHeips ja kiitos ohjeesta! Lainasin sitä pääsiäismuffineihin http://niinam-nam.blogspot.com/2012/04/paasiaismuffinit.html.
VastaaPoista