Meillä on pari viikkoa sitten viimeiset tyttäreni 2-vuotisjuhlat. Juhlia oli yhteensä kolmet, kahdessa eri maassa. Otin melko vähän kuvia, jopa bloggauszoomailut jäivät vähäisiksi. Pääsin vihdoin kokeilemaan nougat-maljoja (ohje löytyy tästä postauksesta). Tarjolla oli lisäksi mm. NiiNamin tekemiä kurpitsamuffineja (pääsiäiskoristeilla) ja Suklaahippuisia nallekeksejä. Kakun koristelussa hyödynsin myös pääsiäistä.
Cocktailtikut ovat jo melkein klassikko lasteni juhlissa. Tikkujen avulla saan ainakin omat lapseni syömään jotakin vähemmän sokerista juhlissa, jos enemmän aikuiselle maulle suunnatut suolaiset palat eivät maistu. Lisäksi pieni poikani rakastaa jemmata cocktailtikkuja, tällä kertaa muovisia pikku miekkoja.
Cocktailtikut ovat jo melkein klassikko lasteni juhlissa. Tikkujen avulla saan ainakin omat lapseni syömään jotakin vähemmän sokerista juhlissa, jos enemmän aikuiselle maulle suunnatut suolaiset palat eivät maistu. Lisäksi pieni poikani rakastaa jemmata cocktailtikkuja, tällä kertaa muovisia pikku miekkoja.
Nougat-maljat, 20 kpl
Ohje löytyi Piparkakun joulublogista .. klik.
Sulata tai notkista nougat. Nougat sulaa nopeasti mikrossa, lämmitä kymmenen sekuntia kerrallaan. Täytä leivospohjat nougatilla ja koristele Daim-rakeilla. Tarjoile, kun nougat on jälleen jähmettynyt. Odensen nougat on koostumukseltaan pehmeää. En ole löytänyt tätä tuotetta toistaiseksi Suomesta, joten sitä pitää hamstrata aina Tanskan reissuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.