maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivän ylläreitä

Lasteni pre schoolissa olen ihastunut erilaisiin askarteluprojekteihin, joita jälkikasvuni pääsee viikottain tekemään. Useimmiten tarjolla on pieniä kankaanpalasia, nappeja, glitteriä, muffinivuokia, paljetteja, piipunrasseja ja kuvioita (leikkurilla leikattuja). Näistä aineksista tehdään mitä milloinkin. Lapseni ovat innoissaan ja aika usein mietin, että voisin itsekin jäädä askartelemaan.

Äitienpäiväksi pre schoolissa oli valmisteltu esitys, joka sisälsi kaksi laulua. Lapseni olivat mukavasti mukana. Usein heille iskee esiintymispelko ennen h-hetkeä. Lisäksi tarjolla oli hedelmiä ja äidit saivat lahjat. Lahja säilyi yllätyksenä, sillä minulle ei ollut kukaan kertonut tällaisestä projektista.

Mielestäni tämä jätskitikuista tehty valokuvakehys, jossa puhallellaan äidille sydämiä, on aivan mahtava. Jotakin, mitä aion säilyttää loppuelämäni. Henkilökunta on nähnyt vaivaa lahjojen eteen ja takapuolelle oli liimattu runo, jossa kiiteltiin äitiä kovasti. Olipas ihanaa saada lasteni itse tekemät lahjat!

XO XO XO

Varsinaisena äitienpäivänä huomasin, että lapset olivat tohkeissaan äitienpäivästä. He olivat suunnitelleet aamiaisen vuoteeseen ja leipoivat sämpylöitä isän kanssa aamutuimaan. Lapsista oli kivaa, kun oli päivä, jolloin äiti sai päättää ja he saivat järjestellä yllätyksiä. He miettivät jo valmiiksi isäinpäivän toteutusta.

Päiväohjelmassa oli retki cityyn. Suuntasimme kohti keskustaa ja Darling Harbouria. Kävimme Sydney Eye Towerissa ihailemassa kaupunkia ylhäältä päin. Minun toivomuksestani kävimme Hard Rock Cafessa syömässä. It's so 1990's, mutta siinä onkin jotakin nuoruuden muistelun tuntua minulle. Olen hyvin vahvasti MTV:n mukana kasvanut. 

Lapseni ihmettelivät silmät pyöreinä baarimikkoja, jotka heittelivät lasipulloja ja kaatoivat kahta juomaa samaan aikaan lasiin. Se oli liikuttavaa. Me istuimme baaritiskin lähellä, Meidän pöytään ei näitä hienoja drinkkejä virrannut. Rokkikahvila oli elämys lapsillenikin, vaikka poikani ei pitänyt sen äänimaailmasta. Hänen lempiravintolassaan (intialainen) ei ole yhtään melua, joten se on hänen mielestään paljon parempi paikka,

Ja lopuksi vielä fitnessblogiosuus: Äitienpäivälahjaksi saamani Fitbit-mittari näytti noin 14 000 askelta, kun saavuimme kotiin. Siinä vasta muuten addiktoiva laite, jee! Lapsia oli kävelytetty sen verran, että molemmat nukahtivat klo 20 aikaan, mikä on aikaisemmin kuin yleensä. Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä.

Aamiainen vuoteeseen
Äidin valitsema lounaspaikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.

Tässä blogissa:

Askartelu (67) Australia (73) Decluttering (2) Decoupage (7) Disney Animator Doll (14) Entistä ehompi (2) Farkku (5) Gluteeniton (7) haasteet (18) Halloween (15) Hiuskoriste (1) Hyväntekeväisyyskäsityöt (5) In English (2) Intialainen (1) Isoäidinneliö (9) Jamie Oliver (3) Joulu (84) Joulukalenteri 2016 (22) Juhlat (26) Juomia (3) Jäätelöt ja jäädykkeet (3) Kakkuja (27) Kasvisruokaa (4) Kaulaliina/huivi (5) Kaupunkiviljely (8) Keijupuutarha (4) Keitto (1) Keitto- ja käsityökirjat (12) Kesäkurpitsa (3) Kierrätysaskartelu (25) Kierrätysompeluksia (27) Kortteja (16) Koruja (2) Kranssi (9) Kurpitsa (7) Kurssilla (10) Lasteni kanssa (12) Leikkiruokaa (14) Leipä (19) Leipäkone (5) Leivonnaiset (63) Leivonnaiset ilman uunia (8) Leluja (31) Lundby (3) Lyhty (1) Magneetti (3) Makeat leivonnaiset (23) Makeiset (21) Materiaalit kiertoon (66) Matkalla (21) Matonkude (11) Mattoja (10) Mekkoja (16) Minimaailma (18) Minun Tanskani (33) Muffinit (26) Muiden tekemät herkut (19) Munaton (2) Muovailu (3) Myskikurpitsa (3) Mökillä (7) Neulotut (60) Nougat (3) Nukenvaatteita (18) Nukkekoti (14) Ompeleminen (40) Origamit (2) Peitto (11) Piha (3) Piha & puutarha (1) Piirakka (11) Pikkuleivät (9) Pikkusuolainen (14) Pinterest (1) Pipoja (22) Poncho (1) Pussukka (7) Puuro (4) Pääruoat (25) Pääsiäinen (17) Raparperi (4) Reseptejä leffoista ja tv:stä (2) Retkellä (5) Retroruokaa (3) Ristipistoja (3) Roolivaatteet (1) Sadonkorjuu (4) Salaatit (10) Salaiset ystävät (28) Salmiakki (1) Siperian Martat (16) Sisätossuja (3) Skräppäys (4) Suklaa (21) Suolaiset piirakat (4) Superfood (4) Säilytys (1) Säilöntä (1) Tilkkuja (1) Tunnustus (4) Tyyny (4) Valokuvat (4) Vanhoista kalentereista (3) Vappu (5) Vauvajuttuja (17) Vauvanruoka (2) Verhot (1) Villa (1) Virkatut (82) Välipalat ja jälkiruoat (25) Ystävänpäivä (4)

Blogiarkisto

Tietoja minusta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...