Tällä hetkellä kaikki leipomukset menevät enemmän tai vähemmän hävikistä herkuksi -linjalla. Jääkaapissa odotteli vanhetumassa oleva maustamaton jogurtti, joka piti käyttää johonkin. Tein tuplaa-annoksen taikinaa. Osasta tuli muffineja ja toinen puoli pääsi Netosta ostamiini pieniin kakkuvuokiin.
200 g jogurttia
2 munaa
200 g becel juoksevaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl täysjyvävehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
1 tl soodaa
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseokseen jogurtti, muna ja sulatettu rasva. Jaa seos muffinivuokiin. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.