Tässä taas vaihtelua meidän perheen arkiruokiin. Ohje on helposti muunneltavissa sen mukaan, mitä aineksia kaapista sattuu löytymään. Kasviksia olisi voinut olla enemmän ja jotakin hieman italialaishenkisempää kuin keittojuureksia, mutta pakastimesta ei löytynyt mitään paremmin sopivaa.
250 g kana- ja pekonitortelloni tuorepastaa
1prk Pecorino tomaattijuustokastiketta (Barilla pastakastike lasipurkissa)
1 prk tomaattimurskaa
200g fetajuustoa
200g Kesäpöytä keittojuureksia
Päälle: 150g juustoraastetta
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta ja muut ainekset. Ripottele päälle juustoraaste. Laita uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Tätä reseptiä haeskelin, kun jääkaapissa pyörii pari pakettia juustotortellineja. :)
VastaaPoistaPitäisi muistaa itsekin tehdä taas pitkästä aikaa!
Poista