Euroviisu menu 2011
I’m going out in the world to save our planet
--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´
Ohje on julkaistu Maku-lehdessä silloin, kun Euroviisut pidettiin Helsingissä. Hyväksi todettu voileipäkakku jo vuoden 2007 kisastudiossa. Kylmäsavulohi, kerma, tuorejuusto, muna ja tilli toimivat erittäin hyvin rieskakakun täytteinä.
Hard Rock Hallelujah!
Uusi tanskalainen tuttavuus, jota sopi hyvin kokeilla viisutunnelmissa. Murotaikinahattu, jonka sisällä on marsipaania.
My my, at waterloo napoleon did surrender!
Oh yeah, and I have met my destiny in quite a similar way
The history book on the shelf
Is always repeating itself
The history book on the shelf
Is always repeating itself
Ei tullut vieläkään banoffee piirasta vaan laitoin raparperia väliin! Tunnelmat vievät kuitenkin Brittein saarille, tosin Iso-Britannian laulut ovat viime vuosina jääneet mieleen vain korniutensa vuoksi.
What did you learn at school today ?
That’s what the teachers used to say
But they don’t know
Don’t understand, do they ?
Why do they always give advice ?
Saying “Just be nice, always think twice”
When it’s been a long since they had a teenage life
That’s what the teachers used to say
But they don’t know
Don’t understand, do they ?
Why do they always give advice ?
Saying “Just be nice, always think twice”
When it’s been a long since they had a teenage life
Euroviisujen kisastudiossa pitää tarjoiluissa olla myös Eurooppa-teemaa. Kun viisujen värikästä iloittelua katsoo hyvässä seurassa, voi ihmetellä moldovialaisia karvalakkeja sekä naisia, joilla on niin pitkät sääret, ettei niille ole löytynyt housuja. Tänä vuonna ei tarvinnut edes hävetä Suomen edustajaa ja pääsimme finaaliin asti! Ja jostain syystä kisastudiossa vaan pitää olla punaista ja mustaa Snöre nauhalakua!
--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´--´´´´´--´´´´
I don’t wanna be
Da da da da da da, da da dam...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.