Tämä pastasalaatti syntyi kaapista löytyneistä aineksista ja osoittautui hyvin maukkaaksi. Salaatti oli tarkoitus ottaa mukaan piknikevääksi, mutta sateen vuoksi kevätretki siirtyi sisätiloihin.
noin 250 g tummaa makaronia
300 g maustamattomia kananfilesuikaleita
1 prk Go Green kidneypapuja
1 pss herne-maissi-paprikaa
1 kurkku
1 pss pinjansiemeniä
Aurinkoinen Provence maistesekoitusta (Meiran maustemylly)
rasvaa kanojen paistamiseen
oliiviöljyä
Keitä makaronit. Paahda pinjansiemenet paistinpannulla. Siirrä siemenet pois pannulta ja paista kanat öljyssä ja mausta esim. Aurinkoinen Provence maustesekoituksella. Sulata herne-maissi-paprikasekoitus. Lisää herne-maissi-paprikat ja kidneypavut kanojen joukkoon ja paista vielä hetki. Paloittele kurkku. Sekoita ainekset keskenään ja lorauta sekaan vielä oliiviöljyä.
Keitä makaronit. Paahda pinjansiemenet paistinpannulla. Siirrä siemenet pois pannulta ja paista kanat öljyssä ja mausta esim. Aurinkoinen Provence maustesekoituksella. Sulata herne-maissi-paprikasekoitus. Lisää herne-maissi-paprikat ja kidneypavut kanojen joukkoon ja paista vielä hetki. Paloittele kurkku. Sekoita ainekset keskenään ja lorauta sekaan vielä oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.