Tästä loppujen lopuksi raparperivalkoherukkavispipuuro, sillä raparperitoskapiirakan jälkeen minulla ei ollut enää tarpeeksi raparperia. Pakastimesta löytyi viime kesän marjoista enää valkoherukoita, jotka sopivat hyvin vispipuuroon. Jos puuron tekee kokonaan raparperista, on raparperin määrä silloin 0,5 l.
1 l vettä
0,25 dl raparperinpaloja
0,25 dl valkoherukoita
1,5 dl sokeria
1,5 dl NalleManna tummia, runsaskuituisia -mannasuurimoita
Keitä sokeria ja raparperipaloja (& valkoherukoita) vedessä noin 15 minuuttia. Vatkaa mannasuurimot joukkoon pikku hiljaa. Keitä puuroa miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia, sekoita välillä. Vaahdota jäähtyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Pitää varmaan itsekin taas tehdä vispipuuroa. Se on vaan niin hyvää :)
VastaaPoista