perjantai 16. syyskuuta 2011

Syyskuun salainen leivontapaketti!

Olipas todella kiva yllätys saada syyskuun paketti tänne asti toimitettuna! Tosin paketin perään piti käydä kyselemässä, oli jumittunut respaan, kun ei mahtunut postilaatikosta sisälle. En tiedä milloin laatikko olisi minulle toimitettu, jos en olisi mennyt tiedustelemaan asiaa. 

Paketti sisälsi:
*De. Oetker Kaakaoruusut ja lehdet - ihanat kakunkoristeet
* Suklaapallerot -kortin - Suklaapalleroita on tullut tehtyä aikaisemminkin, postauskin löytyy viime keväältä!
* Dammenberg sokeriton maitosuklaanappi
*Victorian tummasuklaa (60 %)
* Van Houtenin kaakaojauhetta
* Fazerin maitosuklaata ja paahdettuja suolaisia cashewpähkinöitä - suklaalevy - en ole tällaista (ihme kyllä) vielä maistanutkaan!
* Suklaaunelman ohje
* Suklaakirja, jota luonnehditaan korvaamattomaksi kumppaniksi suklaan ystävälle. Todella herkullisia kuvia ja ohjeita. Juuri sellainen kirja, mitä tulee selailtua iltaisin, kun yrittää päättää, mitä ohjetta kokeilisi.

Paketin sisältö oli aivan mahtava ja herkullinen, kiitos todella paljon, salainen leivontaystäväni! WAU! Syyskuun teemana on "tunnelmaa syysillassa".  Suklaa todellakin tuo tunnelmaa syysiltaan. Jos ilma on kamala ja fiilis ankea sen vuoksi, on mukavaa vetää villasukat jalkaan ja käpertyä sohvannurkkaan mussuttamaan suklaata ;).

Todellakin, rakastan kirjoja ja suklaata. Tätä kirjaa minulta ei löydy. Muutama suklaakirja on, mutta tämä on herkullisempi opus kuin ne aikaisemmat! Näin nopeasti katsottuna vaikuttaa sisältävän laajan leivonnaisten kirjon, tyyliin että kaikesta mahdollisesta voi tehdä suklaaversion. Kirjassa on juttua myös suklaan temperoinnista, jonka muistaakseni mainitsin ilmoittautumislomakkeessani. Siihen aion kyllä vielä joskus perehtyä.

Yritän parhaani mukaan käyttää suklaat leipomiseen. Ehkäpä tuo Fazer tulee kuitenkin heti käyttöön. On sellainen runsaudenpula suklaaohjeissa, etten osaa vielä sanoa, mitä ohjetta kokeilisin ensimmäiseksi. Huomenna on tulossa sukulaisia kyläilemään viikonlopuksi, joten voi olla, että leipomiset jäävät ensi viikkoon. Tosin tässä olisi aineksia suklaiseen teemakuukauteen.


2 kommenttia:

  1. Onpas kyllä ihanan suklainen paketti! Ja juurihan julkaistiin tutkimus, että tumma suklaa ajaa saman asian kuin liikunta. Eli terveellinenkin paketti :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava kuulla, että paketti oli mieluinen, uusia tuttavuuksia sisältävä ja innostusta herättävä! Nyt vain sitten sinne sohvan nurkkaan suklaalevyn kanssa ja Tunnelmaa syysiltaan!
    -Sly-parisi-

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.

Tässä blogissa:

Askartelu (67) Australia (73) Decluttering (2) Decoupage (7) Disney Animator Doll (14) Entistä ehompi (2) Farkku (5) Gluteeniton (7) haasteet (18) Halloween (15) Hiuskoriste (1) Hyväntekeväisyyskäsityöt (5) In English (2) Intialainen (1) Isoäidinneliö (9) Jamie Oliver (3) Joulu (84) Joulukalenteri 2016 (22) Juhlat (26) Juomia (3) Jäätelöt ja jäädykkeet (3) Kakkuja (27) Kasvisruokaa (4) Kaulaliina/huivi (5) Kaupunkiviljely (8) Keijupuutarha (4) Keitto (1) Keitto- ja käsityökirjat (12) Kesäkurpitsa (3) Kierrätysaskartelu (25) Kierrätysompeluksia (27) Kortteja (16) Koruja (2) Kranssi (9) Kurpitsa (7) Kurssilla (10) Lasteni kanssa (12) Leikkiruokaa (14) Leipä (19) Leipäkone (5) Leivonnaiset (63) Leivonnaiset ilman uunia (8) Leluja (31) Lundby (3) Lyhty (1) Magneetti (3) Makeat leivonnaiset (23) Makeiset (21) Materiaalit kiertoon (66) Matkalla (21) Matonkude (11) Mattoja (10) Mekkoja (16) Minimaailma (18) Minun Tanskani (33) Muffinit (26) Muiden tekemät herkut (19) Munaton (2) Muovailu (3) Myskikurpitsa (3) Mökillä (7) Neulotut (60) Nougat (3) Nukenvaatteita (18) Nukkekoti (14) Ompeleminen (40) Origamit (2) Peitto (11) Piha (3) Piha & puutarha (1) Piirakka (11) Pikkuleivät (9) Pikkusuolainen (14) Pinterest (1) Pipoja (22) Poncho (1) Pussukka (7) Puuro (4) Pääruoat (25) Pääsiäinen (17) Raparperi (4) Reseptejä leffoista ja tv:stä (2) Retkellä (5) Retroruokaa (3) Ristipistoja (3) Roolivaatteet (1) Sadonkorjuu (4) Salaatit (10) Salaiset ystävät (28) Salmiakki (1) Siperian Martat (16) Sisätossuja (3) Skräppäys (4) Suklaa (21) Suolaiset piirakat (4) Superfood (4) Säilytys (1) Säilöntä (1) Tilkkuja (1) Tunnustus (4) Tyyny (4) Valokuvat (4) Vanhoista kalentereista (3) Vappu (5) Vauvajuttuja (17) Vauvanruoka (2) Verhot (1) Villa (1) Virkatut (82) Välipalat ja jälkiruoat (25) Ystävänpäivä (4)

Blogiarkisto

Tietoja minusta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...