Jouluaaton jälkiruoaksi nautimme granaattiomenamoussea. Tämän ohjeen bongasin jo kesällä Kodin kuvalehdestä, mutta se sopii mielestäni erinomaisesti myös joulun aikaan!
Granaattiomenamousse
6 annosta
2 liivatelehteä
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
150 g ranskankermaa
1 granaattiomena
2 dl kuohukermaa
2 rkl limetin mehua
1. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään 10 minuutiksi.
2. Laita kondensoitu maitotiiviste, ranskankerma ja granaattiomenan siemet tehosekoittimen kulhoon. Pyöräytä seos tasaiseksi. Vatkaa kerma ja nostele kermavaahto muun seoksen joukkoon.
3. Kuumenna limetin mehu. Sulata liivatelehdet mehun joukkoon. Anna jäähtyä hetki ja kaada ohuena nauhana moussen joukkoon.
4. Jaa seos annosmaljoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 4 tuntia ennen tarjoilua.
Ohje löytyy Kodin kuvalehden sivuilta täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.