Teen banana breadiä melkein joka viikko. Se on kätevä eväs koululaiselle aamuteelle. Leivonnainen maistuu koko perheelle. Yleensä pitää muistuttaa, että se on tehty evääksi, kun kakku tuntuu häviävän nopeasti. Viime Ikean reissulla ostin toisen leipävuoan, niin tästä lähtien teen aina tupla-annoksen.
Lämpötila on usein 30 asteen paikkeilla ja silloin täytyy jo harkita, että viitsiikö laittaa uunin päälle. Talvikaudella tein joko ajan jotakin uunissa, että sain asuntoa lämmitettyä, mutta tällä hetkellä saunaefekti tulee jo ihan auringon lämmöstä.
Olen kokeillut monelaisia eri ohjeita enkä tiedä mikä niistä on voittaja. Tällä kertaa lisäsin päälle nektariineja, sillä nektariinin poimintareissun jäljiltä meillä on vielä paljon hedelmiä. Banaanikakusta saa kivan jouluisen version, jos lisää siihen sopivia mausteita.
Lämpötila on usein 30 asteen paikkeilla ja silloin täytyy jo harkita, että viitsiikö laittaa uunin päälle. Talvikaudella tein joko ajan jotakin uunissa, että sain asuntoa lämmitettyä, mutta tällä hetkellä saunaefekti tulee jo ihan auringon lämmöstä.
Olen kokeillut monelaisia eri ohjeita enkä tiedä mikä niistä on voittaja. Tällä kertaa lisäsin päälle nektariineja, sillä nektariinin poimintareissun jäljiltä meillä on vielä paljon hedelmiä. Banaanikakusta saa kivan jouluisen version, jos lisää siihen sopivia mausteita.
Jouluinen banaanikakku: Ohje Valion sivuilla
I bake banana bread almost every week. Sometimes my little monkeys eat all the ripe bananas. And sometimes it is too hot to put the oven on since it is Summer in Australia. I make this for morning tea for my kids but since it is our family's favourite, it disappears very fast.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.